top of page

Group

Public·15 members
Solomon Konovalov
Solomon Konovalov

Romante Vechi De Dragoste [UPD]Si Stefan Banica Jr. a devenit cunoscut gratie pieselor sale de dragoste, iar Te iubesc, femeie este de departe cea mai romantica. Poate si pentru ca in videoclip apare alaturi de sotia sa de la acea vreme, Andreea Marin.
Romante Vechi De Dragoste


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2udLgn&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2wya-7U1HnNaD7KpVUGuMPUnul dintre cei mai prolifici cantareti din istoria muzicii romanesti, Gica Petrescu a fermecat zeci de generatii cu romantele sale, iar piesa Cel mai frumoas tango din lume continua sa fie apreciata, chiar si dupa aproape opt decenii de la lansare.


Cu totii traim o poveste de dragoste sau chiar mai multe. Insa nu reusim cu totii sa ramanem in istorie cu amorul nostru. Iata cateva romante care au rezistat testului timpului, in ciuda secolelor sau a faptului ca nici nu au existat cu adevarat, facand doar parte din literatura.


Cea mai faimoasa poveste de dragoste a tuturor timpurilor este de departe cea dintre Romeo si Julieta, personajele din tragedia cu acelasi nume de William Shakespeare. Povestea a doi adolescenti provenind din familii rivale care se indragostesc la prima vedere si apoi se casatoresc, devin un simbol al iubirii complete si dedicate, riscand totul pentru sentimentele lor. In ciuda faptului ca un om care se sinucide din dragoste nu este privit cu ochi buni, talentul lui Shakespeare a transformat acest gest nesabuit unul care a ajuns sa reprezinte de-a lungul secolelor un gest de dragoste eterna, ambii sfarsind tragic in finalul operei literare, iar gestul lor face ca dele doua familii sa incheie rivalitatea.


Desi era o casatorie aranjata, Napoleon, atunci in varsta de 26 de ani, s-a indragostit de Josephine, o femeie mai in varsta, foarte bogata si cu adevarat remarcabila. Desi au fost amandoi infideli, pasiunea lor arzatoare pentru celalalt ii facea sa se intoarca mereu unul la celalalt. Aveau sa se desparta intr-un final, cand Josephine nu i-a putut oferi ceea ce dorea Napoleon: un mostenitor. Nu toate povestile de dragoste trebuie sa se termine prin moartea cuiva. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page